![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
Am inceput. Motorul l-am luat de la TiL, este supus unei reconstructii si va fi urcat pe masina cat mai curand posibil. Va primi segmenti, cuzineti, curele, pompa apa, garnituri, simeringuri, esapament. Poate cineva sa imi spuna ce raport are diferentialul pentru acest motor, pe E34? Am cautat informatii pe net, dar nu am gasit nimi in privinta raportului. Mi-e cam frica sa nu se impace bine cu 2.65-ul care il am acum pe masina. De asemenea, rog pe cei ce au avut asa ceva, sa imi spuna daca modelul de 524 E34 are economentru la motorul cu pompa diesel simpla, mecanica.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
S-ar putea sa ai noroc cu diferentialul. Nu gasesc date despre 524td, dar la 525td si 525tds E34 diferentialul are raportul 2.65, exact cat ai tu.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
E o veste buna pentru buzunarul meu ![]() Va fi putina bataie de cap la instalatia electrica, sper sa nu iasa o mataraie de fire acolo. Avantajul este simplitatea acestui motor la capitolul instalatie electrica, fiind si motivul pt care l-am ales. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
sub deviza : "cand sa scriu si eu frumos, mi-a cazut stilou' jos" ... proiectul se suspenda.
![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
problemele in plus, care duc la probleme de finante. deja sunt prea obosit, si capul ma doare prea tare acum sa pot spune ce va fi maine. le'as lasa pe toate balta, ziua de azi a depasit orice limita de bun simt, pe toate planurile. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Speranta moare ultima, dar piedici apar la tot pasul. Consoartei mele nu ii place masina asta, o doare capul mereu cand mergem la plimbare cu ea. Mie imi place masina, vreau sa o tin, sa o fac asa cum trebuie sa arate, insa apar lucruri marunte care ma intarzie. Sper sa continui sa scriu in acest topic, si nu pe langa subiect.
Acum caut solutii pentru a continua proiectul. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
...Consoartei mele nu ii place masina asta, o doare capul mereu cand mergem la plimbare cu ea. dar ce masina i-ar placea? ![]() si ce motive are sa nu-i placa? -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
nu ii place culoarea ( ?!?! ), nu-i place pt ca e prea mare, ca n-are geamuri electrice, ca am trapa cu manivela....nu stie ca astea-s lucuri simple de rezolvat...o tine pe-a ei, una si buna: nu ii place. ![]() ![]() -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
nu ii place culoarea ( ?!?! ), nu-i place pt ca e prea mare, ca n-are geamuri electrice, ca am trapa cu manivela....nu stie ca astea-s lucuri simple de rezolvat...o tine pe-a ei, una si buna: nu ii place. ![]() ![]() Fara suparare: spune-i sa-ti ia alta masina, care sa va placa la amandoi. ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]()
|
|
Nici o suparare, doar ca eu sunt cel ce aduce veniturile in casa, deocamdata.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 13-February 08 Member No.: 1,472 Car: E30, E34 Engine: 324, 524 ![]() |
Am inceput. Motorul l-am luat de la TiL, este supus unei reconstructii si va fi urcat pe masina cat mai curand posibil. Va primi segmenti, cuzineti, curele, pompa apa, garnituri, simeringuri, esapament. Poate cineva sa imi spuna ce raport are diferentialul pentru acest motor, pe E34? Am cautat informatii pe net, dar nu am gasit nimi in privinta raportului. Mi-e cam frica sa nu se impace bine cu 2.65-ul care il am acum pe masina. De asemenea, rog pe cei ce au avut asa ceva, sa imi spuna daca modelul de 524 E34 are economentru la motorul cu pompa diesel simpla, mecanica. E34 are economentru la motorul cu pompa diesel simpla, mecanica. |
|
|
![]()
|
|
scriu din nou in acest topic, intrucat sunt in dilema. Am un motor ambielat M21, anexe pentru el, mai putin chiulasa. Ce sa fac, repar M20B20 care e montat pe masina, sau pun M21 pe ea dupa ce ii iau chiulasa? Am gasit de cumparat chiulasa echipata, cca 300 eur, cu tot cu instalatia electrica si pompa de injectie electronica si calculatoare. Ce sa fac, ce sa fac? ![]() This post has been edited by MeHigh: Jul 16 2008, 07:39 AM -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
scriu din nou in acest topic, intrucat sunt in dilema. Am un motor ambielat M21, anexe pentru el, mai putin chiulasa. Ce sa fac, repar M20B20 care e montat pe masina, sau pun M21 pe ea dupa ce ii iau chiulasa? Am gasit de cumparat chiulasa echipata, cca 300 eur, cu tot cu instalatia electrica si pompa de injectie electronica si calculatoare. Ce sa fac, ce sa fac? ![]() Avand in vedere ca ai deja un diesel poate pastrezi motor ala de benzina.. Sau nu e intentia sa ramana ambele masini in viitor? -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
scriu din nou in acest topic, intrucat sunt in dilema. Am un motor ambielat M21, anexe pentru el, mai putin chiulasa. Ce sa fac, repar M20B20 care e montat pe masina, sau pun M21 pe ea dupa ce ii iau chiulasa? Am gasit de cumparat chiulasa echipata, cca 300 eur, cu tot cu instalatia electrica si pompa de injectie electronica si calculatoare. Ce sa fac, ce sa fac? ![]() Cam scump,mai bine puneai un 2,5 2,0 24 valve de la inceput,acuma daca M21 e ok pune-l pe ala si fa-i vant lui M20 -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
nu, E28-ul va fi condus de tatal meu, inca de la cumparare masina a avut acest scop. Este cadou E28-ul. Masina mea e in continuare E34. Acum, nu e vb de diesel sau nu, pur si simplu nu stiu ce sa aleg. Am motorul diesel foarte bun, nepus pe masina dupa ce a fost facut ( e curat ca lacrima ), si M20-ul asta caruia ii tacan tachetii. M20 are 260.000 km, daca e sa ma iau dupa ce scrie pe bord. M21 are 0km. As scuti o munca daca pun M21, ca la bani cred ca tot acolo ies, cu piesele cumparate, si pt M21, si pt M20.
|
|
|
![]()
|
|
nu, E28-ul va fi condus de tatal meu, inca de la cumparare masina a avut acest scop. Este cadou E28-ul. Masina mea e in continuare E34. Acum, nu e vb de diesel sau nu, pur si simplu nu stiu ce sa aleg. Am motorul diesel foarte bun, nepus pe masina dupa ce a fost facut ( e curat ca lacrima ), si M20-ul asta caruia ii tacan tachetii. M20 are 260.000 km, daca e sa ma iau dupa ce scrie pe bord. M21 are 0km. As scuti o munca daca pun M21, ca la bani cred ca tot acolo ies, cu piesele cumparate, si pt M21, si pt M20. Omologare, hartii, munca de conversie de masina de la benzina la diesel, pentru mine si asta ar fi factori de luat in calcul. Daca era un TDS era altfel. Eu as ramana pe benzina. Daca bloc e bun, gasesti si o chiulasa de benzina in timp. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
eu zic ca un td in apele lui face banii,diferenta de putere e destul de mica intre td si 2.0 M20 eu zic daca M21 e ok sa il pui pe ala,nu poti sa sti ce gasesti cand desfaci M20...
later edit:sfatul asta vine de la cineva care a dat un 1,4 tdci ca sa ia un 2,5 M54 ![]() This post has been edited by alex230ro: Jul 16 2008, 10:05 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
si eu tot pe TD inclin, din pricina cuplului pe care acesta il dezvolta. Nu intentionez sa vand masina curand, si ITP mai am pana la anul pe vremea asta, deci merg cel putin un an cu TD-ul. Daca ma multumeste, il trec si in acte, oricum M20-ul nu am sa-l scot pe piata. Il tin in caz de revenire la benzina. Pana revin din concediu, ma hotarasc daca tin benzina sau pun TD. Deocamdata M20 isi face treaba, nu trag tare de el si merge ok.
Nu vreau sa scot instalatia electrica de benzina de pe masina, cu sacrificiul sa nu imi mearga tot pe ceasurile de diesel. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 09:05 PM |