![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 2 Joined: 24-July 07 Member No.: 1,030 Car: e30 Engine: m20 1.8 75 cp ![]() |
sal ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tinichigiu bun (care sa se priceapa la bmw) pt ca am avut o experienta cam neplacuta in acest sens si de la unu am ajuns la trei tinichigi (unu mai destept ca altu) asa ca pana la urma m-am lipsit. am dat-o pe ce am dat-o iar acum am luat alta numai ca are ceva probleme la caroserie; si eventual un vopsitor bun....... mersi frumos
|
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
sal ma poate ajuta si pe mine cineva cu un tinichigiu bun (care sa se priceapa la bmw) pt ca am avut o experienta cam neplacuta in acest sens si de la unu am ajuns la trei tinichigi (unu mai destept ca altu) asa ca pana la urma m-am lipsit. am dat-o pe ce am dat-o iar acum am luat alta numai ca are ceva probleme la caroserie; si eventual un vopsitor bun....... mersi frumos ma eu am e12 meu la un tinichigiu la leordeni(intre gaesti si topoloveni).omu lucreaza ff bine,eu aveam gauri serioase la e12 si acu e absolut noua unde a lucrat.mie mia luat 15mil manopera tinichigerie+vopsit.dar repet a fost fff mult de munca,ceea ce la tine nu cred k e asa mult.de vopsit ce sa zic..nu are cabina speciala,sti ca la cabina pretul e mult mai mare.are un garaj dar am vazut masini vopsite de el si mi sau parut ok..acu era bine sa astepti so scot eu de acolo sa vezi cum a iesit si sati dai cu parerea daca o duci sau nu,dar se cam apropie vremea rece si e cam rau de vopsit fara garaj incalzit.dar la tinichigerie il recomand tuturor.eventual daca te gandesti vi sapt asta la mine dupa 14.00 si dam o tura la el sa vezi masina mea si sa vb cu el detalii.eu sunt din gaesti,pe soseaua buc-pit la 70 km de buc.sau uite tel meu si vb 0767451624 -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daca esti din buc vezi acolo unde a facut crm , dajoint,florin83 masina.ca ei deja stiu cum e treaba pe acolo -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:16 AM |