![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
vad ca top gear mi-a publicat articolul in numarul 21 (martie 2007)- le multumesc
sper sa va placa si voua ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
Bravo ... e mortala scrisoarea si cred k ai atins un punct sensibil al posesorilor de dacii tunate
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
vad ca top gear mi-a publicat articolul in numarul 21 (martie 2007)- le multumesc sper sa va placa si voua ![]() iulian style....martalog nebun... ![]() -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
mama mia cate greseli de ortografie.... si cica ar trebui sa fie o revista care se respecta
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
asta vroiam sa spun si eu ...s-au facut de rusine
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
unele greseli de ortografie cre ca-mi apartin...iulian style... |
|
|
![]()
|
|
tu ai fost cel mai corect ...in schimb revista
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
unele greseli de ortografie cre ca-mi apartin...iulian style... undi incepi tu scrisoare catre revista topgear cu sal! ![]() ![]() ![]() L.E. daca discuti cu ulian pe messenger si a tastat un "asa"....inseman ca nu pre esti bagat in seama.....plin de carcateristici omu` asta ! maine freund ![]() This post has been edited by jorj3l: Mar 11 2007, 08:22 PM -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
mega jorjel
ma tavalesc de ris ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
scrisoarea asta mi-a fost publicata in Supercar nr28 din 2005... |
|
|
![]()
|
|
again
top gear nr.22 aprilie 2007 |
|
|
![]()
|
|
voiam sa nu mai fotografiez masinile oamenilor...da asta e prea tare
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
voiam sa nu mai fotografiez masinile oamenilor...da asta e prea tare ![]() paleta aia de racaiat gheata de pe parbriz ar fi fost bine so puna in suportul de la telefon ![]() c sa le faci ma?daca atat ii duce bibilica?!multi pt ca muncesc la realizarea taranismului respectiv mai sunt si apreciati.era aici pe forum odata o dacie cu bord e urs,taiat si jumulit doar doar sa intre acolo,si nu putini au fost cei care lau apreciat,chiar bmwisti..pai dc sa apreciez eu o astfel de idiotenie?a,da,munca da o apreciez dar nu si ideea.ce ar fi sa tai o ureche de la tataia sa mio pun eu,cat ar munci doctorii?aia nu ar fi munca?dar rezultatul..o sa arat ca dreacu,asa si cu daciile astea.inca o data,bv lor ca au muncit dar la ce au muncit...lasa de dorit si de scarba.in fine,fiecare cu gusturile lui,daca fratimio(dau un exemplu) miar cere intr-o zi sai dau o masca de e12 sa sio puna pe dacie,nu las refuza,asta e viziunea lui asa vede el frumosul,asa sa faca. -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Apropo de topic, noi stim chiar si butoaie cu eleron si spoiler. Caruta cu eleron e deja "depasita"... ![]() -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:45 PM |