![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 25 Joined: 4-July 06 From: iasi Member No.: 370 ![]() |
amu ceva timp m a muscat maimutza cu ursuleti.
ase ca mi am luat unu, dar simt ca mai merge inca de lucrat la el. ase ca o sa incep si eu ca tat omu, intai cu intrebari, intrebari, intrebari. marile probleme pe care le am intampinat is urmatoarele 1. sonda Lambda = neconectata de vechiul proprietar 2. senzorii de ABS pe spate = lipsa ioc deloc 3. turometru - unde dracu se cupleaza frate??? de unde si ia semnalul kam atat momentan, daca ma poate ajuta cineva. -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
bine ai venit!
1. pai si de ce nu o conectezi? 2. sigur ai abs? 3. nu merge? sau de ce te intereseaza? |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
salut si bine ai venit! -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
salut si W E L C O M E !!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
welcome printre noi... sunt din bc si eu mai vin prin iasi... daca vrei ne putem intalni mai multi din iasi nu? si poate ma uit si la masina ta oleaca...
|
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 25 Joined: 4-July 06 From: iasi Member No.: 370 ![]() |
QUOTE (florin83) bine ai venit!
1. pai si de ce nu o conectezi? 2. sigur ai abs? 3. nu merge? sau de ce te intereseaza? 1. pai nu cunosc parametrii - si nici nu stiu unde 2. abs estem bre ca nu mi am dat io cu parerea, da pe fatza nu am senzorii 3. nu merge si nu stiu care poate sa fie bubutza -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (gospodaru) 2. abs estem bre ca nu mi am dat io cu parerea, da pe fatza nu am senzorii
pe fata sau pe spate nu-i ai? oricum eu zic sa nu te agiti, e cam varza abs-ul de pe e30.. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) QUOTE (gospodaru) 2. abs estem bre ca nu mi am dat io cu parerea, da pe fatza nu am senzorii
pe fata sau pe spate nu-i ai? oricum eu zic sa nu te agiti, e cam varza abs-ul de pe e30.. pe fatza nu i am deci , parerea ta este sa nu ma chinui prea mult sa i fac? -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
esti sigur ca decat senzorii iti lipsesc?
poti sa incerci sa faci rost de ei, dar eu iti zic ca nu e ceva fara de care nu poti sta abs-ul la e30.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 12-July 06 Member No.: 379 ![]() |
Salut..bine ai venit....poate ne pui si niste poze cu masinutza... -------------------- 525 Tds...1992..143cp
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (Dannnnny85) Salut..bine ai venit....poate ne pui si niste poze cu masinutza...
pai poze a pus un amic mai "jos" oleaca io nu m am vrednicit... -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) esti sigur ca decat senzorii iti lipsesc?
poti sa incerci sa faci rost de ei, dar eu iti zic ca nu e ceva fara de care nu poti sta abs-ul la e30.. k, desi tare as fi vrut sa mearga si ala dar cu sonda lambda cum procedez ? recunosc ca din EA ies 4 fire -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
nu ma pricep, dar totusi da mai multe detalii... ce model e, ce an..
eventual niste poze ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) nu ma pricep, dar totusi da mai multe detalii... ce model e, ce an..
eventual niste poze ![]() nene , nu ma pricep sa folosesc site ul inca pozele sunt alea de la subiectul de mai jos, le a pus un amic care m a mai ajutat cu ceva. (tre sa recunosc ca s tare tantalau inca la chestii deastea) -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) nu ma pricep, dar totusi da mai multe detalii... ce model e, ce an..
eventual niste poze ![]() ia uite ca am gasit si poze http://www.bimmer.ro/forum/viewtopic.php?t=1687 -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
deci , gasca e unita...
-------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
Imi poate spune cineva daca se pot schimba bucsele de la caseta de directie pe un e30 , sau tre sa schimb tot harnasamentu?
-------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
te referi de la capatul de bara pana la cremaliera? sau cum... uitate pe www.realoem.com si aratane o poza. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (mertan) te referi de la capatul de bara pana la cremaliera? sau cum... uitate pe www.realoem.com si aratane o poza.
iap. voi sa inlatur toate tremuratele alea de la volan si parca nu as schimba toata directia. -------------------- marus
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
vine mertan luni la noi si vb atunci cu el, vede si masina
hai la la ora 21.00 la o bere la mine la salcie, vine si ingineru' si restul baietilor, mai aflii ceva si de la ei- vad ca nici nu mai ploua |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:53 PM |