![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 88 Joined: 1-April 06 From: Zalau-Cluj Napoca Member No.: 238 ![]() |
am si eu o intrebare.....ce trebuie sa fac schimb numerele vechi de pe o masina?
costa mult? am gasit un bmw (cred k seria 3) super tare.....am si ceva poze cu el...dar nu prea stiu cum sa pun mai multe....I need a little help :prayer: |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 88 Joined: 1-April 06 From: Zalau-Cluj Napoca Member No.: 238 ![]() |
nu stiu din ce an e..
![]() |
|
|
![]()
|
|
farurile alea dreptunghiulare se pot monta pe un ursulet sau un rechin? |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
masina este rechin, si anume seria 3 (e21) pe urs nu ai de ce sa montezi farurile alea, dar de pe rechin poti sa le dai jos si sa le arunci
![]() sigur ca se poate inmatricula, propietarul il radiaza si tu il treci pe numele tau cu nr noi, nu-i nimic complicat, din moment ce ii schimbi propietarul e ca si cum ar avea nr noi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
ar merita doar daca ar fi vreo bestie... dar din ce se vede in poze nu s-ar zice....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Insiders Posts: 75 Joined: 17-January 06 From: bucharest Member No.: 157 ![]() |
fratilor daca are numere vechi de genul x-b-xxxx masina aia nu are carte de identitate. ca sa-i faci carte trebuie sa te duci cu ea la RAR si sa fie supusa inspectie tehnice gen ITP de catre RAR. tipii sunt foarte exigenti iar masina aia nu pare intr-o stare prea buna. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
QUOTE (jaffar) farurile dreptunghiulare sint foarte rare, si nu stie nimeni unde au fost optiune (adica in ce tzara)
![]() farurile patrate erau un kit de tuning de la Hella nu era pt o anumita tara -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
QUOTE (CAT) ar merita doar daca ar fi vreo bestie... dar din ce se vede in poze nu s-ar zice....
Poate e vreun 323 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
![]() -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
QUOTE (HUT) fratilor daca are numere vechi de genul x-b-xxxx masina aia nu are carte de identitate. ca sa-i faci carte trebuie sa te duci cu ea la RAR si sa fie supusa inspectie tehnice gen ITP de catre RAR. tipii sunt foarte exigenti iar masina aia nu pare intr-o stare prea buna. are carte de identitate, dar veche. si daca vrei sa-i schimbi cartea si talonul, si implicit sa-i iei numere noi trebuie sa faci rar-ul si itp-ul, DAR din moment ce ii schimbi propietarul oricum le faci, deci nu e nici o diferenta.
|
|
|
![]()
|
|
oricum masina e intr-o stare deplorabila....nu s-a circulat demult cu ea...
cam cat costa sa ii fac numere noi? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Eu zic sa te feresti de masinile cu care nu s-a circulat o perioada indelungata. Sunt pline de "surprize".
-------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
de ce mai sa fie pline de surprize??... probabil ca omul vrea sa o restaureze... asta inseamna ca schimba tot la ea pana la ultimul surubel
![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Insiders Posts: 75 Joined: 17-January 06 From: bucharest Member No.: 157 ![]() |
QUOTE (Rotti) QUOTE (HUT) fratilor daca are numere vechi de genul x-b-xxxx masina aia nu are carte de identitate. ca sa-i faci carte trebuie sa te duci cu ea la RAR si sa fie supusa inspectie tehnice gen ITP de catre RAR. tipii sunt foarte exigenti iar masina aia nu pare intr-o stare prea buna. are carte de identitate, dar veche. si daca vrei sa-i schimbi cartea si talonul, si implicit sa-i iei numere noi trebuie sa faci rar-ul si itp-ul, DAR din moment ce ii schimbi propietarul oricum le faci, deci nu e nici o diferenta.Daca o masina cu numere noi are ITP valabil atunci cand schimbi proprietarul nu trebuie sa faci din nou ITP. Te duci la RAR doar pt identificare. Ce am vrut sa spun este ca daca masina are numere vechi si nu are carte trebuie sa faci ITP-ul la RAR nu la orice statie ITP autorizata unde mai incalzeste cu bricheta vre-un senzor pana iti ies noxele cum trebuie. Daca rechinasul asta este statut de o gramada de ani si mai are si numere vechi nu cred eu ca are itp valabil. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 03:34 PM |