![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 15-May 06 From: Constanta Member No.: 294 ![]() |
Inele Angel eyes pe neon , in carcasa de plastic cu striatii ca cele originale . Nu sunt marimi universale , si sunt concepute special ptr fiecare model in parte . Disponibile pentru modelele E36 , E39 ,E39 FACELIFT inlocuire de original , E46 cu xenon , e 46 fara xenon , e46 facelift ,e46 coupe facelift 2003+, e38 , e 38 facelift ,X5 PANA IN 2003 . Experienta in montaje . Pentru alte modele decat acestea putem vorbi pe un topic special .Reducere de 10% pentru membri, fata de preturile de pe site-ul meu , respectiv 99 euro /set .
Deasemenea va mai pot oferi inele cromate pentru in bord ptr E30,E36,E38,E39,E46,X5 si alte marci non-Bmw . Inelele se aplica foarte usor . Pretul redus este de 30 euro/set(35). Instalatii xenon noi , cu garantie si factura . Kituri de conversie de trecere de halogen la xenon pentru aproape orice auto .Becuri cu soclu H1,H3,H7,H9,H11,9005,9006,D2S etc . Pret redus -250 euro(270) Deasemenea tot la mine gasiti componente de inlocuire pentru masini cu xenon din fabrica .pret bec xenon D2S 4000-5000-6000K culoare 45 euro/bec . |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 53 Joined: 11-December 05 From: craiova Member No.: 121 ![]() |
VREAU EU INELE CROMATE PENTRU E30....LASA-MI SI MIE UN NR DE TEL CA SA-MI TRIMITI!!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 23-October 05 Member No.: 53 ![]() |
QUOTE (MAS) Asaaa...
Deci... Vand angel-eyes... asta se stie... Acum oferta: 1. CCFL - pret 250 RON (la altu' se dau cu 110 oiroooo si mai "ie" unu' de le da la 280 RON, asa ca am prets buuun lumeeee) 2. LED - pret 210 RON (pe net le dau cu 230 RON, deci uite si reducerea) Mai multe detalii la 0723.225.041. Asta ca sa vezi ce om este romanul.O singura intrebare am....sunt kituri cum se gasesc afara cu pachet complet ce vine cu transformatoare...etc sau sunt tot home made ca mai sus?? facute din tuburi de CCFL??? Nu vreau sa ma intelegi gresit eu vreau doar sa fiu sigur ca merita cu adevarat 100 de euro angel eyesurile!!!Oricum va urez bafta la vanzare si numai bine |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Sunt kituri de afara si arata asa: http://www.proxenon.ro/gallery.php?cat=ang...yes&show=kituri
(Si-a cumparat o persoana pe care o cunosc) Dar nu m-am prins de ce si despre ce roman vorbesti :retard: . -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 60 Joined: 23-October 05 Member No.: 53 ![]() |
vezi la ce am dat quoate mai sus : MAS wrote:
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ah-ha. M-am prins despre ce roman vorbesti, da nu m-am prins si de ce vorbesti asa despre el. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
Mas ala are nijte de alea de se pun in cornuri
![]() ![]() -------------------- e46 325ci
|
|
|
![]()
|
|
a confirmat aR99bMw inainte mea.
Nu am nimic personal cu el doar ca felul in care si-a pus in vanzare produsele nu mi-a placut de loc.Nu conteaza ca are marfa proasta ca nu te obliga nimeni sa cumperi dar nu incerci sa arunci in groapa concurenta spunand ca alti la 100 de euro...se refera la proxenon.Asta este concurenta ...nu vin si arunci in noroi in altul ca sa iti mearga tie bine.Incearca sa iti lauzi propriul produs nu asa sa zici ca ala vinde ce ai tu la 100 de euro.....da vinde la 100 de euro dar nu sunt home made ![]() Numai bine !!! |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 6-December 05 From: Iasi Member No.: 117 ![]() |
Vreau un set de inele cromate de e36. Comanda ferma. Spune-mi cum facem.
-------------------- BMW 318ti E36
Incerc sa gasesc un motor mai mare(325 M50) |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Eu deja mi-am luat inele cromate pt bord de la ei ![]() |
|
|
![]()
|
|
@scarface, aR99bMw: am inteles acum. Credeam ca e ceva mai grav de ati fost asa virulenti. Intamplator stiu si pe cineva care a cumparat de la MAS, si se vad bine pe masina. Personal n-am ajuns inca sa vad si modelele oferite de el (kiturile propriu-zise) si nu pot sa ma pronunt. Oricum, daca aveti dreptate as aprecia daca v-ati edita posturile si ati inlocui cuvantul ala de se foloseste in cornuri sau trigoane cu altul mai putin "murdar".
Parerea mea e ca cel mai frumos upgrade sunt farurile OEM care au din constructie angels. (E drept.. sunt mult mai scumpe decat cercurile) 10x. Later edit: atasat aveti o poza cu faruri care aveau angels din fabrica @andrei318ti: daca nu mai ai rabdare sa mai treaca Proxenon pe aici, vezi ca pe site-ul lor au pagina cu contact (nr. de tel, adrese de mail, etc.) Poate te combini cu Kali si ti le aduce el cand vine la expozitie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
si eu sunt de parare ca angel-eyesurile cele mai frumoase sunt cele originale dar sunt cam scumpe.
PS: Ok o sa modific toate posturile!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 6-December 05 From: Iasi Member No.: 117 ![]() |
Am sa vorbesc cu kali.
Sa stiti ca cele mai frumoase faruri sunt hella. dar sosta 2400 ron. -------------------- BMW 318ti E36
Incerc sa gasesc un motor mai mare(325 M50) |
|
|
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
va zic eu ca nus asa reusite hella...a avut un preten....intra apa.....si so dus dracu intrun an...asa ca....CCFL -------------------- e46 325ci
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
tu n-ai avut tot asa pe e36?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 10 Joined: 15-May 06 From: Constanta Member No.: 294 ![]() |
QUOTE (andrei318ti) Vreau un set de inele cromate de e36. Comanda ferma. Spune-mi cum facem.
Salut Andrei , si scuze de mica intarziere , nu ma asteptam sa fie asa spontan topicul . Pentru E36 s-au epuizat inelele de bord . Maxim doua saptamani dureaza pana la revenirea in stoc . Nu trebuie nici un avans sau comanda ferma , pur si simplu vor fi in stoc . Lasa-mi te rog un mail la office@proxenon.ro , unde sa lasi datele pentru expeditie |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
QUOTE (scarface) Asta ca sa vezi ce om este romanul.O singura intrebare am....sunt kituri cum se gasesc afara cu pachet complet ce vine cu transformatoare...etc sau sunt tot home made ca mai sus?? facute din tuburi de CCFL???
Nu vreau sa ma intelegi gresit eu vreau doar sa fiu sigur ca merita cu adevarat 100 de euro angel eyesurile!!!Oricum va urez bafta la vanzare si numai bine Amigo, intr-adevar, ca sa vezi cum e romanul... Te-ai intalnit cu mine, ca sa vezi ce vand? De unde stii tu ca is home-made? Daca vin cu documentatia de import ce mai zici?? Ca-s facute home-made de fabrica de unde le iau, si eu le import, nu? Din cate se vede in quote-ul tau, nu am spus nimic de Proxenon. Este o tara de 22 de milioane de oameni. Este IMPOSIBIL ca numai 2(!) sa aduca un anumit produs. Crezi ca numai Proxenon mai vinde asa ceva??? Daca asa crezi, te-nseli amarnic, prietene. Pot sa-ti mai dau cel putin inca doua exemple, dar nu o voi face, pentru ca ar fi efort prea mare sa mai dau din taste ca sa mai afli si tu cate ceva. Documenteaza-te, "scobeste" piata, si o sa vezi ce o sa gasesti. Daca nu ti-a placut felul cum am formulat anuntul de vanzare, puteai sa-mi dai un PM, sau sa postezi pe topicul meu nemultumirea ta si rezolvam nelamurirea pe loc. @Ar99BMW... poti sa-ti pui in coarne ce vrei tu (daca ai coarne, trebuie sa le si decorezi, nu?) ![]() -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
io nu vorbeam aiurea
![]() -------------------- e46 325ci
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 93 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 10 ![]() |
eu am angel eyes Thin Line...practic este identic cu cel si acelasi cu cel de la proxenon..diferenta dintre ce vinde MAS si ProXenon este ca la MAS este cercul mai gros (nu e thin line) si la ProXenon este thin line...pana la urma este vorba de gusturi aici, calitatea fiind aceeasi...fiecaruia cum ii place...mie mi-au placut thin line, poate altora (am mai vazut prin oras) le plac sa fie mai groase, mai impunatoare...eu am vrut ceva mai discret...cam atat...
-------------------- BMW 318is E36 – I WAS BORN FREE, NOW I’M EXPENSIVE
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 02:50 PM |