![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Nu imi merg geamurile si oglinzile electrice. Am verificat sigurantele si parca sunt toate la locul lor(sau poate lipsesc), nu era niciuna arsa . Am scos motorasul din usa si pus pe direct invarte. Nu stiu care ar fi problema. Ma gandesc ca poate e un releu ceva. Astept sfaturi..
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
cred ca in stalpul din dreapta este un tomputer de comfort de care am auzit ca are prostul obicei sa cedeze ... poate ma insel
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 126 Joined: 10-December 06 From: Bucuresti / Dr. Taberei Member No.: 490 Car: BMW e36 Engine: nu-ti spun! ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Depinde de anul de fabricate. Masinile pana in 09/1993 nu au un computer special pentru geamurile electrice, geamurile sunt comandate direct de butoane (Usor de recunoscut sistemul, firele care ajung la butoanele de geamuri sunt f. groase).
Dupa acel moment, s-a introdus Body Computer Electronics ZKE IV, care se ocupa cu tot ce tine de inchidere centralizata, geamuri electrice, etc. Sistemul se recunoaste usor daca butoanele de la geamuri au fire foarte subtiri. So.. electrician priceput sa citeasca schema, schema corecta pentru masina ta, si apoi o sa vezi ce e defect. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 08:46 PM |