![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 18-November 07 Member No.: 1,297 Car: bmw 318 Engine: 1995 122 CP ![]() |
Salut am si eu un bmw din 2006 318 d si manualul este in germana.daca are cineva o idee de unde sa fac rost de unul in romana va rog ajutati-ma.nu stiu sa folosesc telefonul la masina asta are tasta pe volan dar nu stiu daca merge prin bluetooth sau nu si daca da cum se foloseste.
Mersi. |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai.. cred ca cel mai bine e sa te duci la AB, cat despre tel... in afara de tastele de pe volan, ai si bluetooth la masina?daca da, iti trebuie un cod pe care tot de la AB il faci rost... asa ca nu scapi de AB
![]() PS: 318 d din 2006 inseamna ca e e90, daca da sa ne spui, ca trebuie mutat topicul la e90 ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 18-November 07 Member No.: 1,297 Car: bmw 318 Engine: 1995 122 CP ![]() |
da este 318 din 2006.sunt nou aici si nu am stiut prea bine unde sa postez anuntul.imi cer scuze. deci tot la AB trebuie sa ajung pana la urma.nu am decat butonul de la volan in rest nu gasesc nimica nici pe navi. mersi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:59 PM |