IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Club
Rating 5 V
Andreea
post Jan 22 2007, 11:54 PM
Post #1

BimmerfestGirl

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 11
Car: E36 320i

Vrei ca pasiunea ta sa fie recunoscuta ?
Vrei sa te bucuri de atentie speciala si de reduceri ?
Vrei sa nu mai pierzi nici o intilnire a celor ca tine ?
Vrei sa te implici in Comunitatea BMW din Romania ?

Atunci, esti interesat sa te inscrii intr-un club oficial BMW.
Trimite te rog urmatoarele date prin email la andreea at bimmerfest punct ro :

- Numele si prenumele
- Data nasterii
- Adresa completa
- Telefon

Mare majoritate dintre voi stiti despre ce vorbesc aici.
V-ati implicat acum catva timp in descifrarea actelor si conditiilor de aderare la BMWCE.
Acum eu sunt in aceasi postura.
Vreau un club bmw care sa reuneasca comunitatea, sa particip la evenimente si expozitii organizate de acesta, sa avem o revista, sa organizam scoli de pilotaj, sa primesc suport tehnic, sa am facilitati si reduceri la piesele necesare pentru masina mea.. lista poate continua
Vreau sa fim puternici.

Lista pe care incerc sa o fac contine persoanele interesate sa se inscrie intr-un astfel de club.
Datele necesare sunt pentru BMWCE.

This post has been edited by Andreea: Jan 23 2007, 12:06 AM

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
florin83
post Jan 23 2007, 12:16 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

am trimis mail

+Quote Post
Andreea
post Jan 23 2007, 12:23 AM
Post #3

BimmerfestGirl

mersi Florin

--------------------

+Quote Post
RedCap
post Jan 23 2007, 12:32 AM
Post #4

0% BMW corupt

Member No.: 317
Car: E46
Engine: M54 2.5 192 CP

Nu suna rau deloc. smile.gif

--------------------
E46 325 CI Coupe

+Quote Post
xox
post Jan 23 2007, 12:45 AM
Post #5

Beer Powered

Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16

Suna chiar foarte bine thumbup1.gif

This post has been edited by xox: Jan 23 2007, 12:46 AM

--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20

+Quote Post
Zom
post Jan 23 2007, 08:39 AM
Post #6

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...l=club&st=0

nu inteleg de ce se face lumea ca ploua... ne tot plangem ca e sparta comunitatea in 14, dar orgoliile ne impiedica sa nu repetam "spargerile" la infinit...

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 09:31 AM
Post #7

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 27
Car: e30 325ix

Dupa ce anumite persoane au decis sa inchida Bimmer.ro comportandu-se de parca ar fi fost jucaria lor(daca va aduceti aminte ne-am adunat parca la Beck prima data si pe baza de voluntariat acele persoane au decis sa se ocupe de partea tehnica(site si rezervarea numelui)...CORECT???

Daca nu mai le placea pe Bimmer.ro nu mai erau de acord cu ce se intampla acolo puteau f. simplu sa se retraga ,sa ne lase numele mai departe(domeniul)-nu sa il ia ptr ca el la facut si e al lui si face ce vrea cu el...

Acelasi lucru se putea face si cu forumul in sine putea sa spuna eu de astazi nu mai vreau sa ma ocup de acest lucru si sa dea un termen NU de inchidere ci de donare...se gasesa cineva dintre noi sa il preia

Asa consider eu ca era normal si cinstit!!!
Nu contest sacrificiul cat si cheltuiala acestor persoane pentru ce au facut ...insa de aici pana la a-si lua jucariile si a pleca e drum lung.

Acelasi problema este si cu Bimmerfest-ul...vad ca a devenit mai nou propritatea cuiva.

CU ALTE CUVINTE:
Voi vreti sa lasam dracului acest club-forum-gasca( sau cum vreti sa ii spunem fiindca nu existam din pct de vedere legal in care suntem acum) si sa ne mutam pe "noul" forum care intentioneza sa adere la BMWCE...corect??

De ce nu faceti voi altceva...aderati voi acolo si daca va e atat de drag de noi putem sa ne simpatizam sa facem intalniri comune si altele...(cu alte cuvinte ne putem infrati-Luati exemple cluburi din germania...se simpatizeaza reciproc isi pun Link-uri unul altuia)
si asa fiecare e pe felia lui....noi cu vechiturile noastre voi cu M3,e46,e90.

PANA ACUM NE-ATI CALCAT IN PICIOARE ACUM AVETI NEVOIE DE NOI...DE CE NU POSTATI ACELASI LUCRU SI PE BMWCLUB SAU BMWFORUM?????

--------------------
www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!

+Quote Post
comisaru
post Jan 23 2007, 09:53 AM
Post #8

73% BMW corupt

From: Ploiesti
Member No.: 135

Dura replica ta joint-ule dar trebuie sa recunosc, spune multe lucruri adevarate. Nici eu nu vreau sa renuntam la bmwzone.ro.
Din punct de vedere al Bimmerfest-ului, eu nu cred ca se poate interpreta asa:"a devenit proprietatea cuiva". E de admirat ca exista cineva care pierde din timpul sau liber pentru a se ocupa de organizare, si nu cred ca Andreea ar obiecta daca ar mai dori cineva sa se implice activ.

--------------------
316

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 10:00 AM
Post #9

100% BMW corupt

QUOTE (comisaru @ Jan 23 2007, 09:53 AM) *
Dura replica ta joint-ule dar trebuie sa recunosc, spune multe lucruri adevarate. Nici eu nu vreau sa renuntam la bmwzone.ro.
Din punct de vedere al Bimmerfest-ului, eu nu cred ca se poate interpreta asa:"a devenit proprietatea cuiva". E de admirat ca exista cineva care pierde din timpul sau liber pentru a se ocupa de organizare, si nu cred ca Andreea ar obiecta daca ar mai dori cineva sa se implice activ.

Poate ca da poate ca nu...ramane de vazut....

--------------------

+Quote Post
Andreea
post Jan 23 2007, 10:11 AM
Post #10

BimmerfestGirl

Nimeni nu zice la lasati "dracului acest club-forum-gasca"
Nimeni nu zice sa va mutati pe noul forum
Poate ca noul forum nu va fi forumul clubului, poate se face un alt forum, poate devine asta forumul clubului, poate devine bmwforum sau chiar bmwclub.
Cu cat mai multe organizatii, forumuri cu atat este mai bine pentru un pasionat al marcii.

Am venit sa postez aici pentru ca si eu alaturi de voi am incercat sa cladesc un club, o comunitate si stiu ca aveti aceleasi dorinte ca si mine.

Despre Bimmerfest, nu pot sa spun decat ca stiam ca asta va fi reactia ta. Cristian mi-a spus nemultumirile tale. Cine e dispus sa ajute va fi mereu binevenit. Sunt persoane care m-au ajutat anul trecut si ma vor ajuta si anul acesta. Este o munca benevola si sincera. Toti cei care au vrut sa se implice nu au fost refuzati. Vrei sa te implici in Bimmerfest 2007? Ai toate datele mele si ma poti contacta oricand.

Si nu eu am nevoie de tine. Ca nu e clubul meu, casa mea, proprietatea mea.
Nu orgoliul meu e sufletul unui club, ci membrii lui.

Nu doresti sa fii membru unui club in care eu ma implic, nu este nici o problema. Poti oricand sa creezi un alt club si sa ne infratim. Cu cat faci mai mult pentru comunitate cu atat mai bine.

--------------------

+Quote Post
alex230ro
post Jan 23 2007, 10:15 AM
Post #11

100% BMW corupt

Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

Intrebare de ce acum clubul asta?nu de alta dar exista deja un club afiliat Bmwclub Romania.Edit:in mare sunt de acord cu ce a spus Jointu.

This post has been edited by alex230ro: Jan 23 2007, 10:18 AM

--------------------
cotetz 1,8is

+Quote Post
Andreea
post Jan 23 2007, 10:21 AM
Post #12

BimmerfestGirl

BMW Club Romania nu este un club afiliat.
Este posibil sa existe deja alte cluburi afiliate.

Topicul este pus aici dupa ce m-am consultat cu sixx .

--------------------

+Quote Post
nahor
post Jan 23 2007, 10:29 AM
Post #13

9% BMW corupt
*

From: tg-mures
Member No.: 434
Car: e36
Engine: m50 2.0 150cp

daca tot vrem sa fim uniti de ce nu putem rezolva ce putem aici pe bmwzone?

--------------------
BBT RACING

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 10:35 AM
Post #14

100% BMW corupt

Anreeea,

dupa cum vezi noi suntem deja aici...dupa ce sa inchis bimmer...nu imi fac eu club fiindca deja am unul- Acesta

si asa cum Beck a fost bagat in aceeasi oala cu Cristina -la fel si tu esti bagata in aceeasi oala cu jaffar...
iar unii din Noi astia de pe aici se pare ca au cam uitat cum a fost faza cu inchiderea Bimmer.ro -personal am fost foarte ofticat si inca mai sunt.

Partea cu BMWCE eu unul nu mai inghit .. gogosi dinastea...cu reduceri si alte baliverne...sa fim seriosi

In ceea ce priveste Bimmerfestul -da am o problema...tot ce am vazut despre Bimmerfest 2007 a fost asa:
In scurt timp voi afisa detalii despre Bimmerfest 2007-cam asa au fost vorbele tale....

scuza-ma da aici pe BMWZone nu am vazut nicaieri sa ma intrebe cineva daca vreau sa ma implic ,sa ma intrebe unde vreau sa fac Bimmerfest 2007 ,sa existe un pool eventual cu locatii...cam asta ar insemna impartialitate .

Daca iti aduci aminte anul trecul nu au stat asa lucrurile ...am intrebat peste tot cam ce vor oamenii....acum nu...sau trebuie neaparat sa intru pe Bimmerfest.ro sa vad ce si cum??

--------------------

+Quote Post
alex230ro
post Jan 23 2007, 10:45 AM
Post #15

100% BMW corupt

Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

MA bimmerfest e ok te uiti pe site si vezi ce si cum si probabil ca o sa mai fie anunturi,club nu cred ca ma inscriu in vreunul,apropo off topic se pare ca Romica a inchis discutia despre bmwclub laugh.gif

--------------------
cotetz 1,8is

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 10:50 AM
Post #16

100% BMW corupt

QUOTE (alex230ro @ Jan 23 2007, 10:45 AM) *
MA bimmerfest e ok te uiti pe site si vezi ce si cum si probabil ca o sa mai fie anunturi,club nu cred ca ma inscriu in vreunul,apropo off topic se pare ca Romica a inchis discutia despre bmwclub laugh.gif

Nu stiu despre ce e vb. cu Romica si CenzuraClub al lui

Si un mic exemplu despre Bimmerfest ...eu nu vad nicaieri un link catre BMWZone...VOI?

http://www.bimmerfest.ro/e107_plugins/links_page/links.php

This post has been edited by da_joint: Jan 23 2007, 10:55 AM

--------------------

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 11:11 AM
Post #17

100% BMW corupt

Alt exemplu aici in josul paginii http://www.bimmerfest.ro/e107_plugins/foru...ewtopic.php?269

Proiectul Bimmerfest 2007 este in curs de finalizare. Voi face un anunt oficial cat mai curand .
Nu se va mai tine la Cheiain 2007. Pregatim o alta locatie tot undeva in centrul tarii.
Va fii mult mai distractiv anul acesta si evident sa sarbatorim in numar cat mai mare .

Pe voi va intrebat cineva ceva???unde vreti sa facem si asa mai departe???

aaa...si de acum inainte propun sa mi se spuna Bimmerfest Boy -ca tot am fost initiatorul acestuia in Romania evil (1).gif evil (20).gif lgh (24).gif Glumesc!!!

This post has been edited by da_joint: Jan 23 2007, 11:15 AM

--------------------

+Quote Post
Andreea
post Jan 23 2007, 11:25 AM
Post #18

BimmerfestGirl

Toti cei au vrut sa-si exprime parerea au facut-o pe site la bimmerfest sau prin email catre mine.

Este foarte adevarat ca n-am venit sa te intreb personal unde iti doresti sa aiba loc urmatorul Bimmerfest. Am intrebat pe bimmerfest.ro, pentru ca sunt multe persoane care nu frecventeaza bmwzone dar au venit la Bimmerfest si citesc bimmerfest.ro .

This post has been edited by Andreea: Jan 23 2007, 11:26 AM

--------------------

+Quote Post
TiL
post Jan 23 2007, 11:27 AM
Post #19

100% BMW corupt

Group: Administrators
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp

In mare sunt de acord cu jointul. Consider ca Jaffar/Andreea nu sunt rau intentionati, atat timp cat lumea le urmeaza calea. Dar aici apar problemele, toti suntem oameni (inclusiv Andreea) si e in natura umana sa-si aleaga calea in functie de interesul propriu. Nu acuz pe nimeni de nimic, doar incerc sa evit niste situatii neplacute care in anumite conditii sunt inevitabile. Nu vrea sa ajung in acele conditii, asa ca nu o sa ma implic in nici un club.
Nu stiu daca ati observat, dar eu duminica ma minunam, mica noastra comunitate a inceput sa functioneze aproape de la sine, chiar daca la intalnirea de duminica se anunta doi-trei, acolo vin mai multi oameni, pentru ca au invatat ora/locul si le place sa se intalneasca, au ce discuta. Momentan pentru mine e mai mult decat suficient, pentru cine vrea hartzogaraie si avantaje pentru care uneori totusi va plati, go on, sunt cluburi garla. Si BMWCE e Mecca tongue.gif

--------------------
Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i

ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i

+Quote Post
da_joint
post Jan 23 2007, 11:33 AM
Post #20

100% BMW corupt

QUOTE (Andreea @ Jan 23 2007, 11:25 AM) *
Toti cei au vrut sa-si exprime parerea au facut-o pe site la bimmerfest sau prin email catre mine.

Este foarte adevarat ca n-am venit sa te intreb personal unde iti doresti sa aiba loc urmatorul Bimmerfest. Am intrebat pe bimmerfest.ro, pentru ca sunt multe persoane care nu frecventeaza bmwzone dar au venit la Bimmerfest si citesc bimmerfest.ro .

cel putin jumatate din cei care au fost prezenti la Bimmerfest au fost cei de aici...iar din cei 30 de utilizatori ai forumului bimmerfest vreo 15 sunt tot de aici cred....

totusi unde e link-ul catre noi???

--------------------

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 03:28 AM