![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
din ciclul am sarit din dacie in logan
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cat are in bord? :unibrow:
|
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
300 (Mph ... nu Kmh...) e masina de masina... ce-as vrea si eu una ![]() cum as vedea un BMW cum as tura motoru sa-l provoc ![]() are chitch tuning, aaaaaa pardon chip tuning ![]() are tuning de calitate racing dynamics are sigur turbo si nos... ne sparge ala fratilor -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Aveti grija ca e motorul 1,6MPI :paranoid:
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (alexandru_83) Aveti grija ca e motorul 1,6MPI :paranoid:
V6, biTUrbo, 4 axe, 24 de supape, injectie directa, xx0 Cp, xxx0nM............ piele, csenon ( :ninja: ) clima "bizonica", full electric, ..... nu mai stiu :unibrow: LE: ahhhh... era sa uit... ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
este "DE(a)D" masina ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
MARE CAP DE GUMA TRE SA FII SA BAGI ATITIA BANI INTR-O TROMPETA, CU CARE DOAR COPIII POT FI IMPRESIONATI...
REVIN ACUSI CU ALTA SI MAI SI... A, DA VOI ...NIK? |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Vorba lu' Ionut .... "niste dulapuri"
![]() -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
QUOTE (iulian325) MARE CAP DE GUMA TRE SA FII SA BAGI ATITIA BANI INTR-O TROMPETA, CU CARE DOAR COPIII POT FI IMPRESIONATI... i-a dublat valoarea ... tot trompreta a fost este si va fi REVIN ACUSI CU ALTA SI MAI SI... A, DA VOI ...NIK? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
bine ca e la Iasi ca daca era prin Bucuresti sigur ne umilea... :ninja: -------------------- e46 316i 1895 cmc M43B19 black
|
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
Ce rau esti ulian, trebuia sa merjim amandoi sa o f!tografiem !
Piesa de rezistenta e un logan albastru.....pe spate fiind lipite 2 autocolante : AC SNAITZER si de 2 ori mai furios, de 2 ori mai iute..... asteptam cu nerabdare pozele ! -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
:supz:
da aveti voi acolo un RENO25 , cred ca sta parcata un pic mai sus de Bolta... poate il prindeti si pe ala... e prea tare. nu stiu daca a pucat sa o inscriptioneze, da mi se pare iute tare si asa... |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
nu stiu de ala de la bolta, am sa verific...dar cu siguranta a mai aparut un reno` 25 care este in mijlokul unui proces de tuning, a fost coborat putin la sol, a aparut pe porbagaj un elegant eleron ce seamana cu fosta antena a bunicii mele de pe casa....si...urmeaza sa fie vopsit.....poate`l prind la poze...de obicei se baga in seama la baietii cu motoare la fundatie....
-------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (CAT) :supz:
da aveti voi acolo un RENO25 , cred ca sta parcata un pic mai sus de Bolta... poate il prindeti si pe ala... e prea tare. nu stiu daca a pucat sa o inscriptioneze, da mi se pare iute tare si asa... man e varza! l-am vazut bushit in bucium, la ala cu cauciucuri second din poarta spitalului, era varza fata oricum era de prost gust facut ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
ce sa zic, poate masina era prea umilita de conditia in care ajunsese si s-a hotarat sa se sinucida. cred ca vb de aceeasi masina. rar vezi ceva atat de urat facut. altfel renault 25 de serie mie imi placea...
|
|
|
![]()
|
|
asa e cind incerci sa faci din rahat bici- si sa mai si pocneasca(drept dovada si pozele de mai sus)
pana mea- am trcut ieri pe linga reno si am uitat sa fac poze... |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 13-August 06 From: Cta Member No.: 413 ![]() |
Crezi ca ala de sus e singurul cap de guma ???
Sunt destui ... ce vrei nene ... masina noua la 7000 de euro ... hai ca mai bag inca 3000 in full tuning cu DVD si imi fac masina avion ... sa o impresionez pe Saveta si pe Marishica cand ma duc la ele la tzara ... ![]() Damn ... catzi romani prosti ... la 10.000 isi cumpara un E36 de 2.5 24v si si-l face sange... si duce de 4 ori mai mult decat frigiderul ala alb FRAM in qp mea ... -------------------- >Click Here<
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE (D3-m3-NT) Sunt destui ... ce vrei nene ... masina noua la 7000 de euro ... hai ca mai bag inca 3000 in full tuning cu DVD si imi fac masina avion ... sa o impresionez pe Saveta si pe Marishica cand ma duc la ele la tzara ...
Damn ... catzi romani prosti ... la 10.000 isi cumpara un E36 de 2.5 24v si si-l face sange... si duce de 4 ori mai mult decat frigiderul ala alb FRAM in qp mea ... asa este dar mai bine k nu vezi pe toate drumurile tarani in coupe-uri 2.5 e36 ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
din pacate 'e' si aici asa ceva...
tre sa foto... |
|
|
![]()
|
|
dezastru
renault 25 - l-a reparat! l-am vazut in trafic... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:35 AM |