![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
nene am pus-o si am tone de draci... azi relantiul a luat-o razna si variaza in jurul a 800 de turatii minim 500 si nu sare de 900 dar in general marunt in jurul a 800 (adica relantiul lui normal)...
ideea este ca se aude un vajait de aer fals de la motor in zona admisiei, in spatele blocului (sub filtrul de polen)... ideea este ca nu pot vedea acolo deloc si trebuie sa demontez destul de multe chestii sa ajung acolo si uite asa va intreb pe voi cam ce ar putea fi... vajaitul se aude permanent dar e mai sesizabil la stationare... Cineva mi-a zis ca acolo e o valva cu un senzor si aia e una din problemele la BMW pe motoarele de 1895 cum e al meu... am uitat sa mentionez ca e vorba de un BMW 316 din 2000 cu motor de 1895 cmc... deci spunea ca valva aia e problema (cealalta, dar nu e cazul la mine, este debitmetrul)... deci, din experienta voastra, daca a mai patit cineva asta, ce este? e cumva celebra valva PCV? apropos, mi s-a aprins si celebrul Beck Check engine, dar nu imediat ci dupa ce am mers ceva si am si stationat pentru ca am fost la un baiat sa-mi faca o analiza dar era noapte deja si nu prea vedeam bine... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Valva..
debitmetrul face asa.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
deci Florine tu zici ca e valva si nu debitmetrul... si eu zic la fel si oricum pomenisem de debitmetru ca fiind o alta problema generala la acest motor dar nu a mea in acest caz... deci si tu inclini spre acea valva... il astept pe alex si pe ceilalti cu e46 sa vad ce zic pentru ca stiu ca au mai avut problema asta si altii dar nu gasesc discutia (chiar eram curios daca e valva PCV de vina)... e destul de clar ca e aer fals pe undeva la cum vajaie dar nu gasesc de unde... ma uit pe realoem sa vad ce e cu piesele in zona aia si naiba stie cat o costa toate astea... ![]() |
|
|
![]()
|
|
deci e destul de clar ca e celebra valva PCV...
![]() ![]() pentru cei interesati este vorba de piesa 1 din schema urmatoare: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...514&hg=11&fg=15 apropos, la schimbarea ei mai trebuiesc si alte chestii de genul garnituri etc.? piesa costa in jur de 42 Euro la Automobile Bavaria si o sa ma duc sa o iau pentru ca au pe stoc iar de montaj cred ca o sa aranjez cu un prieten pentru ca sunt multe chestii de dat jos pe la admisie acolo... |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
E valva PCV daca fasaie ce sa o mai lungim?
![]() Si de montat iti sugerez sa o faci la Bavaria pt ca nu dureaza mai mult de 20 de minute sa o schimbe ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
am un preten care are un e39 525d si de la atata forja io ramas turata la 6000 de ture si dupaia o oproti motorul. si dupaia facea un zgomot ciudat.. si cica o duso la un service si i-o zis ca are un injector bulit. si o dat comanda in jermany. |
|
|
![]()
|
|
la mine fasaie clar de tot si chiar in zona admisiei deci e clara treaba... a fost un prieten cu computer la mine care mi-a facut si test si a confirmat deja am luat piesa de la Automobile Bavaria cu 42 de Euro (1,5 milioane) si maine o pun la locul ei... problema e ca azi cand am duceam la service m-a pocnit unul in drepta si mi-a strambat ambele portiere de am pierdut juma de zi pe la politie... a fost vina lui ca nu a dat prioritate dar uite asa problema cu fasaitul a devenit minora...
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
macar esti calm
![]() -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
QUOTE (mertan) am un preten care are un e39 525d si de la atata forja io ramas turata la 6000 de ture si dupaia o oproti motorul. si dupaia facea un zgomot ciudat.. si cica o duso la un service si i-o zis ca are un injector bulit. si o dat comanda in jermany.
6000 de ture 525d ????? :eek: :retard: ma mir ca s-a bulit doar un injector in cazul asta -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (Gabi_323i) macar esti calm :)
ce naiba sa mai fac... alaltaieri imi fasaia admisia dar restul era OK si eu eram varza de suparat si ieri m-a lovit ala si am 2 portiere varza (nu se mai deschid)... ma tem ca daca fac spume maine ma loveste un avion pe strada... ![]() tipul care m-a lovit a recunoscut din prima vina si nu a fost nici o problema (i-a fost luat carnetul pentru asta si era constient de asta de dinainte) si chiar ii parea rau de situatie cu atat mai mult cu cat era vorba de un BMW dar asta e... ma bucur ca nu am fost cu nimeni in masina sau nu s-a intamplat ceva mai rau... |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 1 Joined: 18-October 06 Member No.: 464 Car: 316i Engine: E46 1.9 105CP ![]() |
ce naiba sa mai fac... alaltaieri imi fasaia admisia dar restul era OK si eu eram varza de suparat si ieri m-a lovit ala si am 2 portiere varza (nu se mai deschid)... ma tem ca daca fac spume maine ma loveste un avion pe strada... ![]() tipul care m-a lovit a recunoscut din prima vina si nu a fost nici o problema (i-a fost luat carnetul pentru asta si era constient de asta de dinainte) si chiar ii parea rau de situatie cu atat mai mult cu cat era vorba de un BMW dar asta e... ma bucur ca nu am fost cu nimeni in masina sau nu s-a intamplat ceva mai rau... ce chestie si eu sunt in aceeasi situatie acum tot cu valva PCV sau debitmetru, dar intre timp m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul? nu am casco nu facusem nici actele inca. si astia de la rca cpun ca este prea mare costul reparatiei. tu cum ai scos-o pana la urma? |
|
|
![]()
|
|
ce chestie si eu sunt in aceeasi situatie acum tot cu valva PCV sau debitmetru, dar intre timp m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul? nu am casco nu facusem nici actele inca. si astia de la rca cpun ca este prea mare costul reparatiei. tu cum ai scos-o pana la urma? concluzia: daca ti se strica valva PCV da prioritate oricui (chiar daca ai tu prioritate) sau nu iesi cu masina din parcare ca o sa te loveasca cineva... ![]() -------------------- e46 316i 1895 cmc M43B19 black
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul? pai cum fata? aia e pe interior.. ![]() se da usa jos (daca e rau si nu se poate indrepta) si iti pune alta.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Nu cred ca se gasesc, ca la Dacia, fete de usi separat pt. E46 si pentru nici un alt bmw. fata de usa=foaia de tabla care e montata pe scheletul usii ![]() This post has been edited by comisaru: Nov 24 2006, 04:08 PM -------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
ce chestie si eu sunt in aceeasi situatie acum tot cu valva PCV sau debitmetru, dar intre timp m-a lovit unu cu o masina de coca cola, si mi-a sifonat toata partea dreapta, bara, aripa, cauciuc, aparatoare noroi, usa fata, usa spate, aripa spate. merg schimbate numai fetele de usi sau usa cu totul? nu am casco nu facusem nici actele inca. si astia de la rca cpun ca este prea mare costul reparatiei. tu cum ai scos-o pana la urma? sa iti spuna aia de la rca care e suma asigurata a celui care te-a lovit. si mergi si tu la un service pe care il stii, cu preturi normale, si cere sa iti faca un deviz de reparatii. abia apoi ii crezi pe cei de la asigurari ca nu iti pot acoperi paguba. in al doilea rand, nu inteleg de ce ar trebui sa te coste pe tine ceva reparatia. daca nu acopera asigurarea, sa acopere coca-cola paguba, sau sa o impute soferului lor. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:52 AM |